14 березня - День українського добровольця

1️⃣4️⃣ березня – День українського добровольця! 

💪Добровольці – це феномен нашого суспільства. Народу, який здатен сам себе захищати – добровільно, без повісток і військових зобов’язань. Найбільше зобов’язання – бути в світі українцем. Жодну націю світу не можливо здолати, якщо в них є люди доброї волі. Воїни, для яких перемога і боротьба – це головний щит, яким вони прикривають небо своєї країни!

🇺🇦 Дата пошанування Українського добровольця - 14 березня була обрана не випадково. Саме сьогодні у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

🦸‍♂️ Зараз українські добровольці на передовій. Вони рятують нас від агресора, прикриваючи своєю силою та навиками цивільних громадян. І кожен день їхньої боротьби наближає нашу омріяну перемогу! 

🎉Слава нашим Добровольцям! За ними – світло! За Україною – перемога! Слава Україні!

14 березня Україна вшановує своїх добровольців 💙💛

Пишаємось нашими захисниками. Увесь світ захоплюється їх мужністю та героїзмом. Наш масштабний добровольчий рух - це феномен, приклад для всього людства.

Все почалося з 2014 року, коли біля колишніх військових комісаріатів утворювались черги з чоловіків і жінок. Вони вже тоді за покликом серця ставали на захист Батьківщини і першими відправились на схід України. 

Зараз українські добровольці на передовій. Вони щодня рятують нас від ворога. Від російського окупанта. Борються за наші життя, за спокій кожної української родини, за наші цінності. День за днем виборюють можливість нашій державі бути частиною європейської спільноти. 

Ми схиляємо голови у скорботі в пам’ять про тих воїнів, які не повернулись додому. Подвиг їх житиме у віках. Вічна слава героям, які полягли за Україну!  

Україна обов'язково переможе російських окупантів. Адже ми всі разом захищаємо те, що любимо. На нашому боці правда. 

Слава Героям! Слава Україні 🇺🇦

Коментарі