ПРАВИЛО 50 СТОРІНОК

Правило 50 сторінок - простий і зручний спосіб сортувати книги за важливістю та корисністю. Ви часто зустрічалися з такою ситуацією: книга, що читається, настільки нудна, що ледве вистачило сил дочитати її до кінця? Якщо так, до вас є питання: а навіщо читали?

Правило 50 сторінок каже наступне: якщо перші 50 сторінок не сподобалися, не вразили, або викликали нудьгу - закривайте книгу та відкладайте її на полицю.

Щороку у світі випускаються десятки, сотні тисяч книг, з яких цікавими виявляються кілька відсотків. Але навіть цієї кількості ідеальних та найкорисніших книг занадто багато для однієї людини, щоб встигнути прочитати їх усі. 

Тож, мабуть не варто витрачати час на нудні книги, адже життя таке коротке...На 50 сторінок середньої книжки ви витратите півгодини-годину.  При цьому ви заощадите ще як мінімум декілька годин нудного та малокорисного читання.

Якщо використовувати це правило, і почати відкладати нецікаві вам книги, у вас з'явитися час на ті видання, які будуть приносити вам задоволення, і для прочитання яких вам не потрібно буде змушувати себе читати через силу.

Адже це одна із головних речей, отримувати задоволення від книги!!!

Коментарі